jueves, 21 de octubre de 2010

Cake vegetal con crema de gorgonzola

Esta receta esta riquísima!! Es de la cocinera Mireia Carbó, y como todas sus recetas esta buenísima y es fácil de hacer. Ánimo!

Ingredients:
·         1 paquet de pasta de crestes,
·         3 tomàquets,
·         1 carbassó,
·         100 gr. d’espinacs frescos,
·         50 gr. de panses i pinyons,
·         alfàbrega,
·         oli o mantega
·         sal.
Per a la crema:
·         200 ml de llet,
·         2 ous
·         100 gr. de gorgonzola

Preparació:
Unteu un motlle per a pastissos amb oli o mantega, folreu-ne la base amb la pasta de crestes i coeu-ho al forn, ja calent, a 180º durant uns 5 minuts.
Ompliu el motlle amb els espinacs, les panses, els pinyons i una mica de sal a la base. A sobre, col·loqueu-hi de manera intercalada els tomàquets i el carbassó, tallats a rodanxes fines.
Tritureu, amb la batedora elèctrica, la llet, els ous i el formatge i amb cura incorporeu la barreja al motlle.
Coeu el pastís al forn, ja calent, a 180º durant uns 40 minuts.
Serviu el pastís empolvorat amb una mica d’alfàbrega.

No hay comentarios:

Publicar un comentario