sábado, 29 de enero de 2011

Escalopins de pollastre al curry amb xampinyons

Esta receta también és de la cocinera Mireia Carbó, como siempre sus recetas són sencillas y están buenisimas. Animaos a probarla!


Ingredients:
·         3 pits de pollastre,
·         150 g de xampinyons,
·         250 ml de nata liquida, 
·         1 culleradeta de curri,
·         1 all,
·         Julivert fresc,
·         Oli d’oliva,
·         Sal
·         Pebre

Preparació:
Talleu els xampinyons i el pollastre a filets fins.

Salpebreu els escalopins i saltegeu-los en una paella amb una mica d’oli. Reserveu-los a part.

A la mateixa paella, saltegeu els xampinyons amb l’all i el julivert picats. Afegiu la nata, una culleradeta de curri i els escalopins i deixeu-ho coure uns minuts. Rectifiqueu de sal i pebre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario